Bevásárlóközpont

A BOLTI DEKORÁCIÓK JÖVŐJE: A NYOMTATHATÓ HÁTTÉRKÉPEK, EGYEDI TAPÉTÁK, FALMATRICÁK


Mivel a hagyományos áruházakban folyamatosan növekszik a nyomás, hogy lépést tartsanak az online vásárlással, az emlékezetes vásárlási élmény megteremtése elengedhetetlen lépés a vásárlók visszaszerzésében.

Portfolio_13-2

Az áruk tetszetős bemutatásától a lenyűgöző üzletbelsőig – a vásárlási élményt a legapróbb részletekig meg kell tervezni.


A bolti berendezéshez a digitálisan nyomtatható tapéták ideális eszközt jelentenek kifinomult üzlettervek létrehozásához.

Legyen szó geometriai mintákról, reklámüzenetekről vagy tájképekről, szinte bármilyen minta alkalmazható a tapétára. Ez óriási lehetőségeket rejt a belsőépítészek számára. Terméktől függően a tapéták olyan textúrákkal rendelkeznek, mint a hagyományos tapéták, a bőrhatástól a lenvászonig.

A kompatibilis nyomtatási technológiákat tekintve szinte minden megoldáshoz létezik nyomtatható tapéta, az UV-re keményedő festékektől a latex tintákig.

A digitálisan nyomtatható háttérképek nem csak sokoldalúságukkal rendelkeznek: Sok termék ideális nyilvános helyekre, mert moshatóak, kopásállóak és tartósak.

Ez ideálissá teszi őket nagy forgalmú helyeken, például bevásárlóközpontokban.

A közterületek biztonsági előírásait be kell tartani
mercure_merignac_04-900x0-c-default

Mivel a közterületekre vonatkozóan bizonyos irányelveket és kódokat be kell tartani, létfontosságú, hogy a tapéták rendelkezzenek tűzveszélyes besorolással (Európában az EN 13501-1 szerint).

 

Szenzációs promóció vagy tartós faltervezés

Portfolio_11

Legyen szó hosszú távú faltervezésről vagy rövid távú promócióról – minden célra vannak megfelelő termékeink.

 

A különbség: a nagy tapadású tapéták erős ragasztóképleteket kínálnak, amelyek alkalmasak a hosszú távú tapadásra.

Nehéz aljzatra is felhordhatók – például rétegelt lemezre, forgácslapra és betonra. A rövid- és középtávú kampányokhoz az értékesítés helyén vannak olyan tapéták, amelyek minden erőfeszítés nélkül gyorsan eltávolíthatók, és egyáltalán nem hagynak nyomot.

Ideális megoldást jelentenek szezonális akciókhoz vagy rövid távú akciós kampányokhoz.

A környezetbarát termékek – egyre fontosabb tényezővé válnak


wall-design-78


Csakúgy, mint sok más ágazatban, a belsőépítészeti és lakberendezési piac is egyre inkább a zöld termékek felé mozdul el.

Ami a nyomtatható tapétákat illeti, ez azt jelenti, hogy egyre inkább a PVC-mentes megoldásokra kell összpontosítani.