Amit az irodai egyedi tápétáról tudnia kell

Irodai tapéta

Vállalkozása növekedése, az alkalmazottak hatékonyságától függ. Ez azt jelenti, hogy megfelelő munkakörnyezetet kell biztosítani számukra. Javítsa irodája kialakítását, és nézze meg, hogy csapata mennyivel eredményesebben dolgozik. 

iroda tapéta

A falak remek kiindulópontok erre. A trendiDEKOR bemutatótermünkben kiváló minőségű texturált falburkolatok széles választéka található, amelyek feldobják az irodája hangulatát. Válasszon egy megfelelőt – és helyezze dolgozóit boldogabb, kiegyensúlyozottabb környezetbe!

Növelje a termelékenységet.

színes iroda tapéta

Pozitív munkahelyi légkörre vágyik? A belső térkialakítás segít ebben.

Egyedi irodai tapétáinkkal olyan környezetet alakíthat ki, amilyet szeretne. Ön irányít. Ismerje meg a lehetőségeit:

  • Nyugodtan nézzen körül nálunk: Rengeteg megnyugtató egyedi tapétamintánk van. Törölje ki a stresszt a mindennapi munkákból, és figyelje  meg, hogy csapata felismeri a benne rejlő lehetőségeket.
  • Válasszon vonzó dizájnt : Vállalkozása a kreativitáson és a csapatmunkán múlik. Az innováció és az együttműködés elindításához, raktáron tartjuk a texturált tapétákat.
  • Válasszon egy energizáló érzést : Aggódik, hogy csapata kifogyott az energiából? Izgalmas irodai egyedi tapétaterveink vannak, amelyek biztosítják, hogy dolgozói továbbra is képesek legyenek kiváló formában folytatni a megkezdett munkát.

Pénzt és időt takarít meg

színes iroda tapéta

Nem pazarolhatja az erőforrásokat a fal karbantartására. Ezt MI intézzük. Texturált tapétáink olcsóbbak mint a festékek, mert jól bírják a szigorú tisztítási folyamatokat, hogy az iroda folyamatosan higiénikus környezetben lehessen. Ráadásul termékeink ötször tovább tartanak, mint a festékek.

Így falburkolataink nem csak komoly ütéseket kaphatnak, elviselik a szennyeződések tisztítását is.

Nem nyúlnak, nem zsugorodnak, engedik a falakat szellőzni. Irodai tapétáink is kevés karbantartást igényelnek.

Tartsa távol a zajt

iroda tapéta

Akár az autók dudálásáról, akár a fűnyírásról van szó, az irodán kívül bővelkedünk zavaró tényezőkkel.

Miért ne szerezhetne be olyan irodai tapétát, amely tompíthatja a zajt? Erre alkalmasak speciális alapanyagú egyedi tapétáink.

Tartós, B1 osztályú tűzálló szövet hátlapú falburkoló termékeink hatékonyan csökkentik az irodán belüli zajt, biztosítva a szükséges békét és csendet.

Így Ön és csapata a legfontosabb tevékenységre összpontosíthat: a vállalkozása sikerére.


Csökkentse az energiafelhasználást

iroda tapéta

Minden vállalkozás szeretné csökkenteni az energiaköltségeket.

Ez azt jelenti, hogy növelheti az eredményességet. Texturált tapétáink magas R-értékkel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy jól szigetelnek.

A hő nem távozik könnyen, különösen, ha felhelyezi a prémium 350 gr-os falburkolatunkat.

Válasszon bármelyik irodai egyedi tapéta termékünk közül, és spóroljon a fűtésen és a légkondicionáláson. Önnek is ki kell vennie a részét a környezete védelmében.


Élvezze a 5 év garanciát

iroda tapéta


Igen, jól olvasta. Prémium kereskedelmi minőségű falburkolataink vásárlásakor és felhelyezésekor 5 év garanciát kap.

Bízunk az irodai egyedi tapétáinkban – és garanciánkban is kitartunk mellette.

Csak prémium termékeket árulunk, mert Ön ezt megérdemli.


Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.


Kezdjük azzal, hogy ingyenes árajánlatot adunk irodai tapétájára, és javasoljuk az Ön stílusának és igényeinek megfelelő mintákat.

A folyamat során Önnel együtt dolgozunk, hogy minden a költségkeretnek, az időkeretnek és a preferenciáinak megfelelően történjen..