Iroda dekoráció, üzletdekoráció

Milyen egy modern iroda dekoráció?

Az irodába való régóta várt visszatérés előtt soha nem volt még fontosabb olyan intelligens munkahelyek létrehozása, amelyek vonzzák és megtartják a legjobb tehetségeket. Kétségtelen, hogy a COVID-19 világjárvány megváltoztatta az egykor ismert közös munkahelyek környezetét – de a jövőt még mindig fényesnek látjuk. A modern irodatervezés folyamatosan fejlődik és változik, hogy megfeleljen a világjárvány utáni munkakörnyezet igényeinek: a hibrid és rugalmas munkahelyek, a jólét-központú tervezés és a közösségi ihletésű terek 2021-ben komoly ütéseket kaptak.

Összeállítottuk Önnek a leghatékonyabb irodatervezési terveket. Ezek olyan koncepciók, amelyek vonzzák a tehetségeket, növelik a termelékenységet és a munkahelyeket az alkalmazottak élhető, szerethető munkahelyévé teszik.

Manapság a fizetés vagy az anyagi kompenzáció csak egy kis darabja a munkavállalói elégedettségnek. Az embereknek olyan munkahelyre van szükségük, amely serkenti a kreativitást, az együttműködést és a kommunikációt, miközben csökkenti a stresszt és a szorongást.

üzlet dekoráció

Sőt, a hatékony irodatervezés növeli a termelékenységet, és valódi eredményeket garantál vállalkozása számára. Ideális esetben Ön is olyan munkahelyet szeretne, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy összpontosíthassanak és koncentráljanak, amikor csak szükséges, valamint együttműködjenek és kommunikáljanak, amikor arra igény van. Ön is szeretne egy fizikailag és mentálisan kényelmes munkahelyet, hogy az emberek a legjobb teljesítményt nyújthassák és együtt, MŰKÖDHESSENEK. 

A mai modern irodatervezési irányzatok erre törekednek.

Nézzük meg, mi az, ami működik!

Tevékenység-alapú munkavégzés elősegítése

  1. A rugalmas munkahely kialakítás
  2. Biofil tértervezés
  3. Otthonról új otthon a munkahelyen
  4. Ipari irodatervezés
  5. Ergonomikus munkaállomások létrehozása
  6. Üvegfalak és -ajtók, térelválasztók alkalmazása
  7. Hang és zajelnyelő egyedileg dekorált falak készítése
     

Egyedi üzlet dekoráció - modern dekoráció üzletének

Egy üzlet esetén az első benyomás döntő jelentőségű. A vásárló, ha jól érzi magát a vásárlása során, képes az eredeti vásárlási összegtől eltérően akár annak többszörösét is a kasszánál hagyni.

Mi kell ehhez? Egyedi üzleti dekoráció, az eladáshelyi felületek teljes kihasználása. 

Törekedjen arra, hogy a vásárlói egy vonzó és informatív légkörbe lépjenek be és az üzletben eltöltött idejük kellemes hangulatban teljen.
Tudat alatt az egyedi dekorációnak rendkívül erős a marketing értéke, főként, ha összhangban hozzuk a formákat, anyagokok, színeket és a világítást.

Egy üzlet egyedi dekorációja akkor jó, ha nem öncélú és nem ad hoc jelleggel készül, hanem jól átgondolt és megtervezett.

Tanácsaink az egyedi üzletdekoráció kialakításához:

Gondolja át az üzletben történő folyamatokat. Minden lépésnek logikusan követnie kell egymást.

Gyűjtse össze az alkalmazni kívánt anyagokat. Készíttessen belőlük mintákat.

Tervezze, vagy terveztesse meg ezeket a folyamatokat egy vagy több látványterv formájában.

Majd a kialakított üzletberendezés mellé a megfelelő dekorációs megoldást válassza.

Törekedjen a látvány egységességére, hangulatára, az összhatásra, és ezek harmonikus megjelenésére. A kínált minőség és az egyedi üzletdekoráció legyen összhangban.

Az egyedi üzletdekoráció a tájékoztatás mellett, reklám funkcióval is ellátható. Pl. Öltöző falára készített reklám; térelválasztó az ügyfelek vezetésére, világító háttér, bemutató fal reklámmal kombinálva, ami oszlopot, vagy vezetékeket takarhat el. A próbafülkék padozatára a talpnak kényelmes, a hideg kőtől védő reklám-marketing szőnyeg elhelyezéssel érheti el, hogy a vásárló, amíg öltözködik, kapcsolódjon az ön termékeihez és komfortosan érezze magát.

A világító reklámfelületekkel tegye hangsúlyosabbá a teret. A fény jobban vonzza a tekinteteket és kellemes meghitt környezetet biztosít a vásárlás során.

Vezesse a látogatókat, mutassa meg mivel foglalkozik, milyen egyéb kiegészítő termékeket forgalmaz. Megfelelő grafikai tervezéssel az eladás akár a többszörösére is növelhető.

A kihelyezett tájékoztató táblák, feliratok anyagát válassza a dizájnnal összhangban: magas fényű, selyemfényű vagy matt felületekből válasszon.

Az alapanyagok megfelelő kiválasztása rendkívül fontos.

Néhány anyagtípus az üzlete egyedi dekorációjához: