Egyedi fotótapéta

Mi az a fotótapéta? Milyen fotótapétát tudunk készíteni?

A fotótapéta egy nagyméretű beltéri dekoráció, mellyel komplett falakat díszíthetünk. Alkalmazásukkal hangsúlyosabbá tehetjük otthonainkat, üzleteinket, kávézónkat, éttermünket, egyéb helyiségeinket. A fotó minőségű képek, élethű színeikkel, részletgazdag kidolgozásukkal valósággal életre keltik a szürke, fehér, ingerszegény falakat. A fotótapéta alapvetően határozza meg egy helyiség hangulatát.

fotótapéta egyedi

Semmi sem nyűgözi le jobban a látogatókat, mint egy teljes fal vagy szoba, amelyet egy Ön által választott kép borít be. A legújabb széles formátumú nyomtatási technológiának és a vadonatúj tapétaalapanyagoknak hála, egyedi fotótapétáinkat teljes fotóminőségben nyomtatjuk, függetlenül a fal méretétől. A felhasznált festékek teljesen UV-állóak – nem fakulnak ki napfény vagy belső fény hatására.

Egyedi fotótapéta a tökéletes falhoz

Egy nagy poszter vagy az ügyesen elhelyezett kép valódi hatást kölcsönöz a belső falnak; de semmi sem nyűgözi le jobban a látogatókat, mint egy teljes fal vagy szoba, amelyet egy tetszés szerinti képpel tapétáztunk be.

Fotó minősége

Korszerű nyomtatóink nagy felbontásban nyomtatnak – egyedi tapétáink teljes fotóminőségben készülnek, függetlenül a fal méretétől. 

Falak. Falak mindenhol vannak, amik nagyon várják, hogy végre kidekorálja valaki őket

Valljuk be, mindenhol falak vesznek körül minket. Ám az egyedi nyomtatott fotótapéták és falfestmények száma végtelen. Ügyfeleink nagymértékben arra használják őket, hogy irodahelyiségük vagy üzlethelyiségük bizonyos területeit hatásossá varázsolják, de sok ügyfelünk használja otthona díszítésére is. A gyerekszobák különösen nagy kedvencek, mivel sokkal merészebb mintákat nyomtathatunk, mint amilyeneket a boltokban találunk, vagy olyan képeket, amelyek személyesek az Ön és családja számára.