8 irodai egyedi tapéta, amely biztosan motiválja a dolgozóit

 

Bármennyire is szereted a munkádat, a hétfői munkakezdés bárkit fejbe verhet. A tönkrement alvási szokások és a napi rutin hirtelen megváltozása egyaránt hatással lehet a hétfő iránti érzéseidnek. 

 

Az Accountemps Lifehack.org oldalon közzétett infografika szerint azonban nem csak hétfő a labilis nap, ahogy azt a munkatársak érzik. Valójában csak a kedd tűnik pozitívnak egy teljesen eredményes csapat számára! Ez az egyik oka annak a „sok” közül, amiért ha munkahelyét irodai egyedi tapétával díszíti, az motiváltabb munkaerőt eredményezhet.

Az irodai egyedi tapéta egy unalmas tárgyalótermet interaktívvá varázsolhat, különösen térképtapéták esetén. Az ablak nélküli irodák saját, látványos kilátást teremthetnek friss virágos, a természetet ábrázoló tapéta falfestményekkel vagy a városok lélegzetelállító látképeivel. A kiterjedt tapétagyűjteményben rejlő lehetőségek azt jelentik, hogy minden munkahely megtalálja a számára legmegfelelőbb választást.

Ebben a bejegyzésben nyolcféle irodai háttérképet mutatunk be, amelyek nemcsak motiválják a munkatársait, hanem „wow-faktort” is teremtenek az ügyfelek és a látogatók számára.

 

1. Hozza be a természetet az irodába

 

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-1

Ha létesítménye egy nyüzsgő városban található, vagy hiányzik a természetes fény, akkor érdemes lehet olyan irodai egyedi tapéta mellett dönteni, amely a természetet behozza az irodába. A trendiDEKOR számos tapétafalat kínál, amelyek nyugalmat tükröznek és frissítő színeket adnak. A lenyűgöző tavi háttérképektől a trópusi tengerparti háttérképekig, hogy a kreatív elmék elakadás nélkül áramoljanak a vadonban!

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-2

2. Tárgyalótermek háttérképei

 

A tárgyalótermek elengedhetetlenek az értekezletekhez, a tervezéshez és a megbeszélésekhez. Ahhoz, hogy visszanyerje csapata figyelmét, válasszon olyan háttérképet, amely ösztönzi az interakciót. Egy olyan tárgyaló esetében, amely a világ minden tájáról szervez eseményeket, érdemes lehet egy térképfalfestményt megfontolni . Melyek különféle színben kaphatók, hogy megfeleljenek a meglévő irodai dekorációnak, és elérhetők a felsorolt ​​országokkal vagy anélkül.

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-3

3. Ablakok nélküli munkaterületek

 

Az ablak nélküli munkaterületek nem ritkák. A The Spruce szerint , ha túlméretezett műalkotásokat visz be az irodájába, azonnal azt az érzést keltheti, hogy a feng shui hangulata erősen megváltozik a helyiségben. Egy okos módja annak, hogy egy ablak illúzióját keltsük, ha egy teljes falat beborítunk egy trendiDEKOR egyedi tapétával. Azért javasoljuk, hogy rendelje meg az egyedi tapétát úgy, hogy a teljes falat lefedje, mert amint lentebb is látható, ez sokkal hatásosabb megjelenést biztosít. 

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-4

Ez a fajta tapéta nem csak az ablak nélküli irodákba kiváló, hanem egy kicsi helyiséget is elképesztően nagyobbnak varázsol. Ez a kép remek példa arra, hogy egy városi kép hogyan működhet egy dolgozószobában vagy az otthoni irodában.

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-5

4. Stílusos egyedi tapéta az irodákba

 

Képtárunkban nemcsak lenyűgöző fotótapéták találhatók, hanem fantasztikus műalkotások is helyet kapnak benne! A képzőművészek festményeitől a mai illusztrátorokig díszítse irodai egyedi tapétáját stílusos művészi alkotásokkal.

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-6

5. Az állatos háttérképek erőt, magabiztosságat adnak

 

Mi más közvetíthetne erőt és hűséget, mint egy fenséges állatos egyedi faldekoráció? A feltűnő oroszlános tapétáktól a markáns elefántfestmények jelenhetnek meg a falon.  A világ egyik legerősebb állatának tekintélyét sugározva keltik fel a bizalom és elköteleződés  erejét a vállalkozásásában.

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-7

6. Designer tapéták az irodákba

 

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-8

Ebben az esetben, a szerző nem a designer-re gondol, hanem a tapéta dízájnos megjelenésére.

A vidám színek és a formák kavalkádjára, együttes lenyűgöző hatására. A tér használóit ezek mindig átsegítik a nehézségeken, és betöltik azon funkciójukat, hogy inspirálják és jókedve derítsék őket.

Ezek az egyedi tapéták betöltik a teret. Mint látható, nagyon jól működik más színes elemekkel, például a narancssárga ajtóval.

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-9

7. A fa egyedi tapéta mindig nagyszerű lehetőség! Használjuk!

 

A fa háttérképek a legnépszerűbb mintáink közé tartoznak. Mind az otthonok, mind a kereskedelmi terek élvezhetik az erdei falfestmények ropogós növényzetét és elbűvölő napfényét. Mindenki számára előnyös, és bármilyen stílusú helyiségben jól mutatnak. 

 irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-10

8. Ha még mindig bizonytalannak érezné magát…

 

Tervezés - Nyomtatás - Kivitelezés

Ha olyat keres, ami teljesen testreszabott és egyedi a cége számára, akkor van néhány lehetősége. A trendiDEKOR házon belüli tervezőket kínál, akik képesek megtervezni és az egyedi irodai háttérképeket elkészíteni. Azok a vállalkozások, akik saját grafikát szeretnének kinyomtatni, azoknak is állunk a rendelkezésére. Küldje el terveit és mi mindent megteszünk a kiváló minőségért.

irodai-egyedi-tapeta-trenddekor-11

Akár az irodában szeretné motiválni az alkalmazottakat, akár a tárgyalóterembe szeretné bevonni őket, létezik egy irodai tapéta, amely átalakíthatja tereit. 

 

Ha további inspirációt és ötleteket szeretne kapni az irodai tapétákhoz, akkor kérjen tőlünk árajánlatot, vagy egy díjmentes konzultációt.