Egyedi világtérkép, ami izgalmassá teszi a tárgyalót és pozitív hatással van az ügyfeleinkre is.

Hogyan lehet a Világtérkép háttérképet használni irodáiban?


A világtérképek lenyűgözőek. Az embereket azonnal vonzzák a térképek, és ösztönösen megkeresik rajtuk a kedvenc helyeiket. Mindenhol megtalálja őket, személyes naplókban, földgömbökön, tankönyvekben, céges prospektusokban, de kortól vagy státusztól függetlenül mindenkit megbabonáz egy nagy formátumú világtérkép. Ezt az áhítatot és figyelmet az irodájában is magával ragadhatja, a dekoráció részét képező világtérkép egyedi tapétával. Bármi legyen is az iroda témája vagy milyen helyiségben van, vannak ötleteink a  világtérkép-egyedi tapéta használatára  az irodáiban.

 

A világtérképek mint műalkotás

Az irodai faldekoráció nehéz feladat lehet, mivel professzionálisnak és a munkakörnyezetnek megfelelőnek kell lennie. Kemény lesz, ha művészetről van szó; lehetséges, hogy az emberek félreértelmeznek néhány híres művészt, ezért  a világtérkép egyedi tapéta mint műalkotás jön a segítségére! A világtérképek alkotásai különféle művészi módokon készültek, amelyek vonzónak és esztétikusnak tűnnek, miközben nem vitatottak és professzionálisak.

  • A vezérigazgató és a felsővezetők személyes irodáikban készíthetik el a  világtérkép tapéta falfestményeit, amelyek összhangban állnak a szobák dekorációjával.
  • A recepción és a hallban a színes  világtérkép  akvarell árnyalatú tapéta vagy az absztrakt művészet, például a vízfestmény térkép  használható gyönyörű  világtérkép tapéta falfestmény létrehozásához, amely felkelti a látogatók figyelmét.
  • A konferenciatermekben semleges műalkotásoknak kell lenniük, amelyek nem túl világosak. Itt használhatja a  vintage világtérkép háttérképet , a  régi világtérkép háttérképet,  a négyzetes térképet  vagy a  festéktérképet, hogy finom, mégis művészi benyomást keltsen.

Világtérképek a motivációért


A „Menj, hódítsd meg a világot”, „A világ tetején” stb. régóta motivációs kifejezések, amelyeket a vezetők használnak, hogy arra ösztönözzék alkalmazottaikat, hogy tegyenek meg mindent, és érjenek el sikereket. Szó szerint motiválhatja kollégáit munkakörnyezetükben ezekkel a vizuális motivációs jelzésekkel.

 

Ezeken az ötleteken kívül kreatív és absztrakt  világtérképes falfestményeket is használhat, például  vízi világtérkép,  felhős világtérkép,  3D világtérkép,  firkált térkép  és  pontozott térkép, hogy megemlékezzenek különleges eseményekről vagy alkalmakról az irodában. 

 

Használta már a világtérképet az irodai dekorációban? Küldj el nekünk elképzeléseidet és mi valóra váltjuk az álmaidat!

Inspirálódjon az alábbi képekből!

 vilagterkep-egyedi-tapeta-trendidekor-1

 

vilagterkep-egyedi-tapeta-trendidekor-10

 

vilagterkep-egyedi-tapeta-trendidekor-2

 

vilagterkep-egyedi-tapeta-trendidekor-3

 

vilagterkep-egyedi-tapeta-trendidekor-4

 

vilagterkep-egyedi-tapeta-trendidekor-5

 

vilagterkep-egyedi-tapeta-trendidekor-6

 

vilagterkep-egyedi-tapeta-trendidekor-7

 

vilagterkep-egyedi-tapeta-trendidekor-8