Járművek modern külső dekorációja

Úri hóbort, vagy fontos arculati elem a céges autók, munkagépek megfelelő dekorációja? Sok cégvezető bele sem gondol abba, hogy mekkora jelentőséggel bír a flottába tartozó gépjárművek, illetve a vállalkozásban használt haszonjárművek megjelenése. Több dolog miatt is célszerű szem előtt tartani ezt a dolgot: egyrészt a vevők sokszor találkoznak ezekkel a járművekkel, ami nagyban hozzájárul a vállalkozásról alkotott összképhez. Egy modernnek tűnő, az arculati elemekkel felszerelt járműpark professzionálisabb benyomást kelt az ügyfelek körében.

jármű dekoráció

Az eszközállomány minősége hatással van a munkavállalók elégedettségére, motivációjára is. Mindenki jobban szeret olyan eszközökkel dolgozni – beleértve a céges autókat is -, amelyek kényelmesebbek, szebbek, kvázi menőbbek.

Az egyik legextrémebb példa, amivel találkoztunk, az a mezőgazdaság területe. A mezőgazdászok, traktorosok számára presztízskérdés, hogy milyen géppel dolgozhatnak. Itt láttunk olyat, hogy valaki kimondottan büszke volt a művelőkerék típusára, amely az erőgépén volt felszerelve. De már önmagában az is hozzájárul a munkaerőmegtartáshoz, ha egy céges autó ízlésesen van felfóliázva.

A mostani, kiszámíthatatlan gazdasági helyzetben és munkaerőpiaci problémák közepette olyan megoldásokat kell találnia a cégvezetőknek, amelyek számunkra pozitív irányba befolyásolják a mindennapi működést. Ehhez pedig olyan eszközökre van szükség, amelyekre korábban még csak nem is gondoltak. A járművek modern külső dekorációja pont egy ilyen elem, amely még ha önmagában nem is oldja meg a legtöbb gondot, de picit hozzátesz az ügyfélszerzéshez, és a munkavállalók megtartásához.