Ötlettől a kivitelezésig

Felmerült már Önben, hogy a szobái, belső terei egyedi falburkolattal történő kialakítása képes javítani az érzésein, a hangulatán?

 carasaven-pinktriangles-wallpaper-1024x683-1

A színekkel a térben végrehajtott kisebb változtatások óriási változásokat idézhetnek elő, és pozitív érzéseket válthatnak ki.

Egyedi tapétáink, egyedi textiltermékeink alapvető szerepet játszanak a szoba megfelelő hangulatának megteremtésében. 

Ez a legkényelmesebb és legköltséghatékonyabb módja annak, hogy életre keltse a teret.

Egyedi tapétáink nem csak a falat varázsolják csodálatossá, hanem javítják a szoba általános szépségét.

A lakberendezésben számtalan fajta tapéta kapható, sokféle mintával, színben, változatos anyagokból és textúrákból.

A tapéták nagyon sokoldalúak, és elférnek kereskedelmi és lakossági környezetben is, például az Ön otthonában. 


Az egyedi tapéták használatának előnyei a belsőépítészetben

Manhattens-1920x1280-1


Kétségtelen, hogy a tapéták izgalmassá varázsolják szobáját, és teljesen új megjelenést kölcsönöznek neki, de számos ok indokolja a tapéta választását, ezek közül nézzünk néhányat:

Karaktert teremt: Az otthoni tapéták egyéniséget és karaktert kölcsönöznek. Ha gyermeke nagy Pókember rajongó, átalakíthatja szobáját, ha egy falfelületet szentel kedvenc szuperhősének. Egyedi tapétáink segítségével kifejezheti személyiségét, hobbijait és esztétikai érzékét.  

Zsebbarát: Az egyedi falmatricáink megfizethetőek és költséghatékonyak. Segítségükkel megújíthatja szobája teljes megjelenését anélkül, hogy sokat költene rá.

Gyors és egyszerű telepítés: 2-3 órát vesz igénybe egy szakembernek 10 m2  telepítése.  Ez egy ügyes és tiszta folyamat, és azonnal használhatja a helyiséget, mivel nincs kosz és kellemetlen szag.

Maradjon a legújabb trendeknél: Lehet, hogy nem minden évszakban cseréli bútorait vagy kárpitjait, hanem csak tapétát cserél, és íme, a szobák hangulata teljesen átalakul.

Játsszon a bútoraival: A tapétát összeillesztheti vagy kontrasztba állíthatja a bútoraival, ami segít kiemelni a szoba témáját. A tapéták is segítik a kihasználatlan hely eltakarását. Ha valamilyen sérülés van a falon, akkor gyönyörű tapétával fedheti le, és közben szépítheti a szobáját.

Korlátlan minták: Szinte bármilyen mintájú háttérképet készíthet a fejében. Ha elképzeli, mi megvalósítjuk.

Vizes helyiség: Fürdőszoba, Wc, konyha, vizes tereibe is tartós, mosható egyedi tapétákat tervezünk és készítünk.

 

Portfolio_03


Amennyiben kérdése lenne, vagy segítséget szeretne kérni a tapéta kiválasztásában, kérem hívjon fel bennünket telefonon!