4 ok, amiért minőségi irodai egyedi tapétára van szüksége

Az irodai tér kialakítását nem szabad félvállról venni. Végül is ez közvetlen hatással van vállalkozása sikerére. Ahhoz, hogy a munkaterület olyan megjelenést kölcsönözzön, amire szüksége van, kezdje a dekorálást először a falakkal. Végül is falak vesznek körül bennünket mindenhol. Mindenki észreveszi, hogyan néznek ki a falai (főleg, ha az nem néz ki jól).

Bár lehet, úgy gondolja, hogy a festék a helyes út, fontolja meg inkább az irodai egyedi tapétát. 

 

Íme 4 ok, amiért érdemes egyedi falburkolatot vásárolnia az irodájába.

 

1. Az irodai egyedi tapéta növeli a csapat termelékenységét

trendidekor-egyedi-irodai-tapeta-4

 

Tudta?  Hogy a boldog irodai dolgozók átlagosan 12%-kal termelékenyebbek, ha megfelelő környezetben dolgozhatnak? 

 

A jó vállalati kultúra kialakításán és az alkalmazottak fizetésén kívül van egy másik módja is a csapatszellem javításának: az irodai környezet javítása.

A Minnesotai Egyetem egészségügyi szakértői szerint a munkahelyi környezet közvetlenül befolyásolhatja hangulatát és cselekvési motivációját. Még az interakciókat is megkönnyítheti vagy elriaszthatja, valamint stresszt kelthet és csökkenthet.

Tehát, ha a kereskedelmi belső tereinek a kialakítása szép, az valóban növelheti a termelékenységet. Az iroda falai jó helyek a munkakörnyezet javításának megkezdéséhez. A megfelelő falburkolatokkal az irodája nyugodt, vonzó és/vagy energizáló légkört teremthet, amely lehetővé teszi az alkalmazottak hatékonyabb munkavégzését.

Ráadásul az irodai egyedi tapéta csökkentheti a kívülről érkező zajokat , például a dudáló autók hangját. A falburkolatok a belső visszhangokat is tompítják, ami azt jelenti, hogy kevésbé zavarják a szomszédban dolgozókat.

2. Az irodai egyedi tapétával erőforrásokat takarít meg

trendidekor-egyedi-irodai-tapeta-1


A modern falburkolatok, mint például az egyedi faldekorációk, nemcsak szépítenek minden kereskedelmi belső teret, hanem gazdaságosak, költséghatékonyak is. A minőségi texturált tapéta nagyszerű megtérülést biztosít a befektetése számára.

A festékhez képest a prémium minőségű irodai egyedi tapéta:

  • Hosszabb élettartamú: A jó minőségű egyedi tapéta (vlies 350 gr) 15-25 évig tart, vagy még tovább is, ha jól karbantartják. Az irodai egyedi tapéta akár ötször tovább tart, mint a festék, ami azt jelenti, hogy nem kell értékes erőforrásokat költenie a tervezett karbantartására.
  • Kevesebb karbantartást igényel: A legtöbb minőségi falburkolat könnyen dörzsölhető és tisztítható, ami azt jelenti, hogy idővel kevesebb pénzt költenek a fenntartásra és a javításokra. A hely méretétől függően a mosható tapéta évente több tíz-százezer forintot takaríthat meg.
  • Csökkentse az energiafelhasználást: A falburkolatok magas R-értékkel rendelkeznek , ami azt jelenti, hogy kiváló szigetelők. Ezzel sok pénzt takaríthat meg havonta az energiaszámláján. Ezt a pénzt arra fordíthatja, ami a legfontosabb: vállalkozása sikeres működtetésére.
    Ezenkívül váratlan vészhelyzet esetén az irodának biztonságosnak kell lennie, és úgy kell kialakítani, hogy csökkentse a lehetséges károkat. A kiváló minőségű irodai egyedi tapéta B tűzvédelmi osztályú, és megfelel a kereskedelmi belsőépítészeti és építészeti előírásoknak.
  • Felejtse el a helyreállítási költségeket: A Vlies egyedi tapéta engedi levegőzni a falat. Nem nyúlik, nem zsugorodik. Eltávolítás után a fal nem igényel helyreállítási költséget. (Felrakás előtti falkezelés esetén)

 

3. Az irodai egyedi tapéta lenyűgözi az ügyfeleket

trendidekor-egyedi-irodai-tapeta-3


Az irodai egyedi tapéta többféle struktúrában és mintával kapható. A hangulat feldobására tervezett csíkos tapétáktól a vidéki tájat ábrázoló egyedi nyomtatott tapétákig a lehetőségek végtelenek. Ez azt jelenti, hogy nemcsak saját csapata, hanem ügyfelei ízléséhez és preferenciáihoz is szabhatja a dizájnt.

Biztosan tudja, hogy vállalkozásának a megfelelő képet kell mutatnia. Az elavult falikép nem segít. Ezért van szüksége prémium minőségű, mosható tapétára, amely folyamatosan tiszta és esztétikus. Mert a kereskedelmi belsőépítészetnek segítenie kell abban, hogy jó benyomást keltsen az ügyfeleiben.

Például a vállalati irodák, ügyvédi irodák, pénzintézetek és kiadóvállalatok olyan professzionális megjelenést kölcsönözhetnek munkaterületüknek, amely minden alkalommal lenyűgözi az ügyfeleket, amikor belépnek. Ez jobb ügyfélkapcsolatokhoz és nagyobb üzleti sikerhez vezethet.

Ha Ön ingatlantulajdonos, az irodai egyedi tapéta növelheti a bérlői terület értékét. Telepítsen falburkolatokat a folyosókba, tárgyalókba, előcsarnokokba és más nagy forgalmú helyekre, és előfordulhat, hogy négyzetméterenként többet számolhat fel a bérleti szerződések esetén is.

 

4. Az irodai tapéta tiszta megjelenést biztosít

trendidekor-egyedi-irodai-tapeta-2


A mosható irodai egyedi tapéta jelentős költségelőnyt kínál. Nagy forgalmú helyeken, például előcsarnokokban és folyosókon a mosható egyedi tapétával még többet takaríthat meg, mivel úgy tervezték, hogy ellenálljon a folyamatos kopásnak. Másrészt a festett falak gyakoribb tisztítást és javítást igényelnek.

Tudta? Lehetőséget biztosítunk arra, hogy egyedi tapétáit, (akár utólag is) antimikrobiális védőréteggel vonja be. Ezáltal min. 3 évig távoltarthatja a vírusokat, baktériumokat és a szennyeződéseket.

Ezenkívül az irodai mosható egyedi tapéta gondoskodik arról, hogy üzlete mindig tisztán nézzen ki. Az irodai egyedi tapéta tisztítása meglehetősen egyszerű. Vegyen egy nedves ronygyot, öblítse le antibakteriális tisztítószerrel, majd törölje le vele a tapétát. Csak ennyit kell tennie.

Mivel a mosható egyedi tapétát dörzsölésre és törlésre tervezték, a foltok, szennyeződések és nyomok sokkal könnyebben leválnak, mint a festett falakról, ami sokkal munkaigényesebb lehet. Az egyszerű karbantartás és a tartósság azt jelenti, hogy a mosható tapéta akár évtizedekig is megőrizheti iroda tiszta megjelenését.

Amikor az irodája kialakításán gondolkodik, ne feledje, hogy a megfelelő irodai egyedi tapéta jelentős előnyt jelenthet vállalkozása számára.

A cikk írója: Arató Péter a trendiDEKOR üzletágvezetője

Kérjen egy díjmentes konzultációt, és mi segítünk Önnek irodája egyedi tapétájának a tervezésében, nyomtatásában és felhelyezésében.