Milyen a szállodai vagy hotel egyedi tapéta?

A szálloda optimális tervezése számos dologtól függ. 

A külső építészettől a szobák elrendezéséig a szálloda megjelenése megadja a vendég élmény alaphangját.

A szállodai egyedi tapétát látva az emberek sokszor mondják azt, hogy „Wow!” 

Szerencsére olyan termékeink vannak, amelyek képesek erre.

 

Fokozza a vendég élményét

 hotel-egyedi-tapeta

Vállalkozása szempontjából a vendégélmény minősége a legfontosabb. A borzasztóan elavult vagy csúnya tapéta nem adja meg a megfelelő hangulatot. Biztosan nem szeretné, hogy a vendégeinek ilyesmit kelljen látniuk.

Ehelyett „bélelje ki” az előcsarnokot, a folyosókat és a belső tereket gyönyörű texturált egyedi tapétával. A trendiDEKOR-nál számos szállodai tapétamintát kínálunk, hogy elkápráztathassa vendégeit. Termékeink úgy készültek, hogy kiállják az idő próbáját.

 

Adjon tiszta megjelenést a belső térnek

hotel-egyedi-tapeta5

A szállodaiparban az egyik leggyakoribb panasz az, hogy egy hely piszkos (vagy koszos). A festett felületeken észrevehetően szennyeződés, zsír és egyéb tökéletlenségek láthatók, és meglehetősen nehezen tisztíthatók. Miért kockáztatná meg, hogy a vendégek kényelmetlenül érezzék magukat, ha van módja fényessé varázsolni a szálloda falait?

Ha szükséges, közvetlenül a takarító szakemberekkel dolgozunk együtt, hogy a mosható tapétáink könnyen súrolhatóak és tisztíthatóak legyenek. Így biztos lehet benne, hogy szállodai falai minden nap csillogni fognak. Szállodai egyedi tapétáinkkal elismeréseket kap, nem pedig panaszokat.

 

Takarítson meg erőforrásokat fontosabb dolgokra

hotel-egyedi-tapeta3

Értjük a problémáit. A szálloda karbantartása és karbantarttatása értékes erőforrásokat köthet le. Ezt a plusz időt és munkaerőt a vendégek kiszolgálására fordíthatja. Ezért nem csak szép szállodai egyedi tapétákat készítünk, hanem minőségi tapétákat, amelyek nem igényelnek folyamatos törődést.

Texturált tapétáink 130 cm vagy 320 cm szélesek, és ellenállnak a kopásnak. Kereskedelmi falburkolatainkat úgy alakítottuk ki, hogy a szállodai személyzet gyorsan karbantarthassa vagy cserélhesse a nagy forgalmú területeket. Szállodai egyedi tapétáink Vlies (növényi rost) hátlappal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik az egyszerű eltávolítást, a cserét és az új egyedi tapéta felhelyezését bármely helyre anélkül, hogy a falat egy kicsit is károsítanánk.

 

Szerezzen egyedi terveket az Ön igényeinek megfelelően

hotel-egyedi-tapeta2

Egy szerethető szállodának saját stílusa van. Kereskedelmi falburkolataink rendelkeznek ezekkel az igényekkel. Széles szín- és mintaválasztékunk garantálja, hogy pontosan megtalálja azt, amire szüksége van.

Ne feledje, minden szolgáltatás egy helyen! Tervezés-nyomtatás-kivitelezés-forgalmazás

A trendiDEKOR-nál szállodai egyedi képekből, egyedi tapétát is készítünk a terek különböző funkciójához. A folyosókhoz és más nagy forgalmú helyekhez nehéz, 350 gr-os falburkolatokat kínálunk, amelyek biztosítják a szükséges tartósságot. A kisebb hatást érő vendégszobákhoz könnyebb és alacsonyabb árú 160-210 gr-os falburkolatokat kínálunk. Vizes helyiségek dekorálásában is számathat ránk.

Lépjen túl az ipari szabványokon

szallodai-egyedi-tapeta

Nem számít, milyen texturált falburkolatot tesz a hotel falaira, nem kell törődnie a minőséggel és a biztonsággal. Mi törődünk Önnel! Minden termékünk magas minőségi besorolású, és megfelelnek az európai építészeti és belsőépítészeti falburkolatokra vonatkozó követelményeiknek.

Vendégei a legjobbat érdemlik – ezért a legjobbat kínáljuk mi is Önnek. Szállodája erőforrásait optimalizáljuk, hogy a prémium kereskedelmi falburkolatok beszerzésében az Ön által igényelt áron tudja azokat beszerezni.

 A cikk írója: Arató Péter a trendiDEKOR üzletágvezetője

Vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Mi pedig azon fogunk dolgozni, hogy olyan egyedi falburkolatokat készítsünk, amelyek megfelelnek az Ön stílusbeli preferenciáinak, minőségi előírásainak és pénzügyi költségvetésének.