Mit kell tudni az egészségügyi egyedi tapétáról?

Az egészségügyben nincs fontosabb a betegnél.  

Vegye körül pácienseit szépséggel, harmóniával

Egy gyönyörű belső tér kialakítás a kórház, a klinika vagy az iroda gyógyító eszköze lehet. Végül is azt szeretné, hogy páciensei kényelmesen és boldogan érezzék magukat, gyorsan meggyógyuljanak. Kezdje ezt előszőr a falak szépítésével.

Nincs mentség az unalmas festésre vagy elavult tapétára. Számos nagyszerű egészségügyi tapéta mintával rendelkezünk, ami javítja az egészségügyi intézményének hangulatát, és olyan boldog légkört teremt, amelyet betegei megérdemelnek.

 korhazi-egyedi-tapeta2

Szabja testre a dizájnt


A trendiDEKOR az egészségügyi egyedi tapétatermékek sokoldalú választékát kínálja, így biztosítva, hogy megtalálja a megfelelő megjelenést az előcsarnokokhoz, folyosókhoz, vizes helyiségekhez az egészségügyi környezetben. Válasszon a különböző színek és textúrák közül. És adja meg egészségügyi intézményének a páciensei számára megfelelő megjelenést.

Kifejezetten egyedi kereskedelmi falburkolatokat készítünk mindenféle egészségügyi gyakorlathoz. Így olyan texturált tapétát tudunk biztosítani, amely közvetlenül kapcsolódik a gyógyulási folyamathoz és az egészségügyi helyiség általános tapasztalataihoz.

Például az idősek kórtereméihez egyedi falburkolatokat készítünk, amelyek például hegyi tájat ábrázolnak. A gyermekorvosi rendelők számára egyedi egészségügyi háttérképeket kínálunk, amelyek animált karaktereket és szárazon törölhető háttérképeket, mágneses figurákat jelenítenek meg.

Csökkentse az Ön és páciensei költségeit

korhazi-egyedi-tapeta4
Ha csökkenti a karbantartási költségeket, csökkentheti páciensei egészségügyi költségeit is. Ez egy egyszerű ötlet, de néha nehéz megvalósítani. Szerencsére texturált egyedi tapétáink segítségével pénzt takaríthat meg a falak felesleges karbantartásán.

Így csináljuk:

Közvetlenül Önnel és munkatársaival dolgozunk együtt, hogy biztosítsuk az Ön szabványainak való megfelelést.
Olyan egészségügyi egyedi tapétát biztosítunk Önnek, amely nemcsak biztonságos, tartós és szép, hanem költséghatékony is.
Gyorsan és egyszerűen tisztítható falburkolattal készülünk (nincs szükség újrafestésre!). Ez sok-sok forintot és erőforrást takarít meg.
Antimikrobiális védőréteg megoldásokat és további átlátszó bevonatokat kínálunk.
Szerezzen többet az esztétikánál
Nem csak olyan egészségügyi háttérképeket kínálunk, amelyek jól néznek ki. Mert tudjuk, hogy az egészségügyi intézményeknek többre van szükségük. Az ápolónői állomásokon, a konferenciaterületeken és a betegszobákon hatékony módon kell közölni az életmentő információkat.

Ezért készítünk száraz törölhető tapétát és mágneses tapétát. Ez lehetővé teszi a személyzet számára, hogy gyorsan és egyszerűen továbbítsa a pácienssel kapcsolatos információkat.

Az egészségügyi ellátás a hét minden napján, 24 órában zajló művelet, amely 100 százalékos láthatóságot tesz szükségessé. Az, hogy fontos adatokat írhatunk szárazon törölhető háttérképünkre, javítja az átláthatóságot a kórházban, klinikán vagy irodában. Ez jobb eredményeket biztosít páciensei számára.

Élvezze az iparág legjobbjait alacsony áron

  • Termékeink megfelelő besorolásúak az egészségügyi belső terek számára, és megfelelnek az Európai tűzvizsgálatnak. 
  • Kereskedelmi falburkolataink megfelelnek a legmagasabb tűzvizsgálati szabványoknak.
  • Pénzt takaríthat meg, ha közvetlenül tőlünk szerzi be egészségügyi egyedi tapétáit. 
  • Mivel közvetlenül ügyfeleinknek értékesítünk, alacsony árat garantálhatunk legjobb termékeinkre, még a nagyon tartós 350 gr/nm falburkolatainkra is.

 korhazi-egyedi-tapeta3

A cikk írója: Arató Péter a trendiDEKOR üzletágvezetője

Kérjen egy díjmentes konzultációt!

Elkötelezett szakembergárdánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, és elkezdünk azon dolgozni, hogy egészségügyi intézményét valódi gyógyító intézménnyé tegyük páciensei számára.