Mondja el a márkatörténetét egy idővonal segítségével!

Lenyűgöző történet a vállalat és a márka közötti összhang.

 

A vállalatok szolgáltatásokat kínálnak; a márkák ezt és valami pluszt nyújtanak – egy értelmezést, amely inspirálja vásárlóinkat.

idővonal fal

Ezt szem előtt tartva, ebben a blogbejegyzésben a márkatörténet fontosságáról beszélünk, és megmutatjuk, hogyan kell mindezt elmondani egy idővonal-fallal.

A fenti képen jól látható, hogy a vállalat, az öntapadós hátteret és a négyzetes (habosított PVC tábla) kivágásokat ötvözi, hogy bemutassa az évek során megtörtént események jelentőségét. 

Egyszerű, vonzó és erőteljes.

Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni ezekről a hasznos grafikákról.

Mi az a márkatörténet?

 

A „márkatörténet” kifejezés azokra a pillanatokra utal, amelyek a márkáját olyanná formálták, amilyen ma. Amellett, hogy a közönségnek képet ad arról, hogyan fejlődött márkája az idők során, a márkatörténet kiemeli az Önt hajtó értékeket, és céltudatosan viszi előre a márkáját. Az Ön márkatörténete sokat jelent, mert bármilyen lenyűgözőek is, a tények önmagukban nem mindig indítják be a képzeletünket. Ha azonban ezeket a tényeket egy összefüggő szerkezetbe szövi, valami mást hoz létre: egy történetet. Egy történetet, amihez lehet kapcsolódni, amit meglehet szeretni. Ez azért fontos, mert mi emberek arra vagyunk bekötve, hogy történeteket olvassunk és éljünk át.

 

Például tudta, hogy a tanulmányok azt mutatják , hogy amikor meghallunk egy történetet, agyhullámaink szinkronizálódnak a történetet mesélő személyével? Ez azt mutatja, hogy a történetek rendkívül hatékony eszközök, amelyek kihasználják alapvető szükségleteinket, hogy kapcsolatba léphessünk másokkal, és megismerjük a tapasztalataikat. A lenyűgöző márkatörténet kibontakozik a narratívák iránti természetes igényünkkel, és segít kitűnni, és az első helyen maradni a vásárlóink elméjében. Ez erősen fokozza az elkötelezettséget és építi a márkahűséget. 

idővonal fal

Mi az az idővonal fal?

Az idővonal-fal egy falgrafika, amely bemutatja a márkatörténet legfontosabb dátumait és tényeit.Általánosságban elmondható, hogy az idővonalába beépíthet bármilyen fordulópontot a cége fejlődésében.

Íme például néhány ötlet az idővonal falához:

 • Jelentős dátumok az alapítástól napjainkig.
 • Vonatkozó mérföldkövek, mint például a legyártott egységek bizonyos száma vagy fióktelepek megnyitása más országokban.
 • Díjak és elismerések.
 • A cég logójának fejlődése
 • A szabadalmaztatott technológia fejlődése.

Akár egyetlen falat szeretne használni, akár egy egész termet szeretne átalakítani a márkatörténet elmeséléséhez, a digitális nagyformátumú nyomtatásnak köszönhetően az idővonalak olyan kiterjedtek lehetnek, amire csak szüksége van.

Néhány vállalat és intézmény, amely idővonal-falakat használ:

 • Technikai és médiavállalatok
 • Sport csapatok
 • Múzeumok
 • Oktatási intézmények
 • Élelmiszer- és italipari vállalatok
 • Gyártó cégek
 • Logisztikai cégek
 • Marketing ügynökségek


Amint látja, az ilyen típusú grafikákat mindenhol elfogadják.

Ennek az az oka, hogy iparágától és kitűzött céljaitól függetlenül minden szervezetben van valami közös: mindegyiknek van mesélnivalója.


Mik az idővonal falak előnyei?

Amellett, hogy megragadják történetmesélési ösztöneinket, az idővonal-falak az előnyök vonzó listáját kínálják, amelyeket bármely szervezet érdekesnek talál.

Figyelemfelkeltő

 

Úgy tűnik, hogy az idővonalak és a falgrafika kombinációját úgy tervezzük, hogy megragadja a figyelmünket.

Szeretjük a történeteket, és ősidők óta a falakat használjuk fontos üzenetek közvetítésére. Ha ez a két tényező egyesül, az eredmények lebilincselőek lesznek..

Vigye el közönségét egy utazásra

Az idővonalak falai olyasmivé varázsolják márkatörténetét, amit az ügyfelek megtapasztalhatnak. Elolvassák a szöveget, látják a grafikát, és haladnak a fal mentén, miközben a történet a szemük előtt kel életre. Mindezen tényezők együttes hatása magával ragadó és rendkívül hatékony.

Lenyűgöző dizájn

A digitális nagyformátumú nyomtatás az idővonal falaihoz azt jelenti, hogy végtelen lehetőség áll rendelkezésére, hogy meglepje közönségét, a legfejlettebb grafikáktól a falakat körülvevő idővonalakig. Könnyen telepíthető és eltávolíthatóAz idővonal falait általában öntapadó vinylre vagy-és egyedi tapétaalapanyagra nyomtatjuk, amelyek sokoldalú anyagok, ezeket könnyű felrakni és eltávolítani.

Mindkét esetben az állásidő szinte nulla az Ön vállalkozása számára, különösen, ha olyan céggel dolgozik, amely saját, tapasztalt gyártó és telepítőcsapattal rendelkezik, mint a trendiDEKOR.

idővonal fal

Könnyen karbantartható

Mindössze annyit kell tennie, hogy az idővonal fala újszerűnek tűnjön, csak el kell végeznie néhány józan ésszel kapcsolatos karbantartási feladatot.

Rendszeresen távolítsa el a port egy puha ruhával, és tisztítsa meg enyhe szappanos oldattal.

A cikk írója: Arató Péter a trendiDEKOR üzletágvezetője


Digitalprint & Expo: Vezető a nagyformátumú nyomtatásban.
Készen áll arra, hogy vállalkozását új magasságokba emelje?
A trendiDEKOR és a Digitalprint & Expo nagyformátumú nyomdaipari vállalat, amely innovatív vizuális megoldásairól és a minőség iránti elkötelezettségéről ismert.
Lépjen kapcsolatba velünk még ma e-mailben (arato.peter@digitalprint.hu), telefonon (+36 30 656 1878), vagy a weboldalunkon található díjmenets konzultáción keresztül.