Adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató


A Megrendelő által a rendelési folyamat során megadott adatokat a Digitalprint & Expo Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja, kivéve, ha a regisztráció során vagy bármikor azt követően hozzájárulását adta, hogy részére elektronikus vagy postai úton marketing információt küldjünk. Adatait harmadik fél részére csak a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként közreműködő partnerinknek (pl. futárszolgálat) továbbítjuk. Partnereink az így kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak felhasználni, tárolni, illetve továbbadni.

A Digitalprint & Expo Kft. a Megrendelő kérésére a Digitalprint & Expo Kft. által kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást ad, illetve azokat a Megrendelő kérésére módosítja.

A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben az iroda@digitalprint.hu címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Adatai kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról rendelkező 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.