Cikkek

Cikkeinkkel szeretnénk megismertetni, inspirálni az olvasót, hogy megértse, megszeresse, és használja az általunk készített fal-és textildekorációkat.

Belelásson tevekénységeinkbe, munkáinkba valamint azokba a kihívásokba, amikkel nap mint nap szembe találkozunk és mindig megoldjuk azokat.

A karácsonyfa nem csak abban rejlik, hogy dédelgetett ünnepi találkozóhely, hanem a háztartás egyedi ízlésének kifejezése is, akár királyi és hagyományos megjelenés mellett dönt, akár egy maximalista témájú fával vadítja meg a teret.
Merész karácsonyi dekorációk a trendiDEKOR ajánlásával
2023-ban a Pantone Év színe, a Viva Magenta 18-1750 élénken és lendületesen vibrál. Ez egy a természetben gyökerező árnyalat, amely a vörös családból származik, és az erő új jelét fejezi ki.
A Viva Magenta az év színe 2023-ban.
Minden év új ötleteket és új koncepciókat hoz a faldekoráció tervezésében.  Úgy gondoljuk, hogy a nagyformátumú nyomtatás egyik legérdekesebb területe idén is a faldekoráció.
A FALDEKORÁCIÓS ANYAGOK 4 TRENDJE
Hogyan lehet a Világtérkép háttérképet használni irodáiban? A világtérképek lenyűgözőek, az embereket azonnal vonzzák a térképek, és ösztönösen megkeresik rajtuk a kedvenc helyeiket.
Egyedi világtérkép, ami izgalmassá teszi a tárgyalót és pozitív hatással van az ügyfeleinkre is.
Bármennyire is szereted a munkádat, a hétfői munkakezdés bárkit fejbe verhet. A tönkrement alvási szokások és a napi rutin hirtelen megváltozása egyaránt hatással lehet a hétfő iránti érzéseidnek. 
8 irodai egyedi tapéta, amely biztosan motiválja a dolgozóit
Az antibakteriális vagy antimikrobiális tapétákat olyan nehéz környezetekhez tervezték, ahol nagy a forgalom a létesítményekben. Míg az antibakteriális tapéta megakadályozza a baktériumok fejlődését, az antimikrobiális tapéta megakadályozza a nedvességben szaporodó és terjedő baktériumokat, penészgombát és a vírusok tovább terjedését.
Miért válasszon antibakteriális vagy antimikrobiális tapétát létesítményébe?
Az új alkalmazottak felvétele költséges üzlet. Időbe telik a toborzás, a papírmunka elvégzéséhez szükséges erőforrások, és ha figyelembe vesszük a hirdetési, kiválasztási és az egyéb üzleti költségeket, az új munkatársak felvétele komoly pénzkidobást jelenthet. 
A tehetség megtartásának a művészete (rövid bejegyzés)
A kutatások kimutatták, hogy a betegek jobban gyógyulnak, ha megfelelően ösztönözzük a gondolkodásmódjukat. Az egészségügyi intézmény légköre közvetlen hatással van arra, hogy a betegek hogyan érzik magukat. A trendiDEKOR texturált tapétái pozitívan befolyásolhatják páciensei érzelmeit, és segíthetnek nekik abban, hogy reménnyel és bátorsággal nézzenek szembe a gyógyulási folyamatnak.
Mit kell tudni az egészségügyi egyedi tapétáról?
A szálloda optimális tervezése számos dologtól függ. A külső építészettől a szobák elrendezéséig a szálloda megjelenése megadja a vendég élmény alaphangját. A szállodai egyedi tapétát látva az emberek sokszor mondják azt, hogy „Wow!” Szerencsére olyan termékeink vannak, amelyek képesek erre.
Milyen a szállodai vagy hotel egyedi tapéta?